divendres, 1 de febrer del 2008

L'Udol Teatre

La Cucafera en titelles, de nou a Tortosa.



Com ja és habitual en els darrers anys, L'Udol Teatre torna a portar la seua adaptació de la llegenda de la Cucafera a les escoles de Tortosa i pedanies, dins del programa d'activitats per a escolars Descobreix la Teua Ciutat, impulsat per l'Ajuntament de Tortosa i els Serveis Educatius Territorials.

L'espectacle està dirigit als més menuts i presenta, de forma amena i divertida, l'arribada de Rufolet a terres tortosines i la seua aventura per alliberar la princesa Rubí, convertint la Cucafera en un animal inofensiu i amic dels infants.

La campanya d'actuacions comença el dimats 5 de febrer a l'escola de Vinallop i acabarà el 15 de febrer a l'escola d'Els Reguers. Entremig visitarà les escoles del nucli urbà de Tortosa i també Campredó, Tivenys i Jesús.



L'Udol Teatre també està duent a terme les presentacions de l'exposició T'estimo o no del Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil. Una exposició que anirà recorrent, fins al mes de setembre, les diferents biblioteques de les Terres de l'Ebre amb el suport de la Generalitat de Catalunya.





Per a més informació podeu consultar el web de la companyia:

www.ludolteatre.org



Si voleu material gràfic amb millor definició us atendrem molt gustosament.





L'Udol Teatre
C/ Sant Nicolau, 36 43530 Alcanar
C/ Extramurs Carreró, 17 12500 Vinaròs
964 456 007 / 625 170 039
contacte@ludolteatre.org