dilluns, 11 d’abril del 2016

Activitats Sant Jordi 2016

 





  • DEPARTAMENT DE LLENGÜES


Record de Gerard Vergés i Príncep (1931-2014) (Veure vídeo)




Any Manuel Pérez Bonfill (90 anys) (Veure vídeo)  
VII Certamen de recitació poètica Elena Monroig Ferreres A les aules, a iniciativa del professorat.
Exposició de Poemes i Eslògans

http://bibliotecaiesalcanar.blogspot.com.es/2016/04/vii-convocatoria-certamen-de-recitacio.html

https://goo.gl/photos/HRmiLbquZ1QM6YU6A XVII PREMI DE POESIA EN ACCIÓ PER CELEBRAR AMB VALORS SOLIDARIS EL DIA DE SANT JORDI.
  • DEPARTAMENT DE LLENGÜES ESTRANGERES. ACTIVITATS S. JORDI
El 23 d’abril d’aquest any és el 400 aniversari de la mort de William Shakespeare i nosaltres volem commemorar-ho fent una exposició monogràfica al hall de l’institut sobre l’autor en llengua anglesa més prolífic i conegut arreu del món. Farem una crida a la participació de l’alumnat en diferents seccions:
  1. Biografia.
  2. Època Tudor.
  3. Obra literària.
  4. La llengua. Dites i frases que romanen a l’anglès actual.
  5. El Globe. El teatre de Shakespeare.
El format dels projecte serà lliure: assaig, ressenyes, còmics, postals... però tots ells hauran d’incloure una il·lustració referent a allò del que es parla i s’hauran d’entregar impresos en A4. S’haurà de citar les fonts utilitzades tant de textos com d’imatges. Es tindrà en compte l’originalitat i la creativitat a l’hora de triar els projectes guanyadors.
A classe també es faran activitats relacionades amb aquests aspectes mencionats anteriorment. Visionat de vídeos sobre obres de Shakespeare, biografies, notícies... i molt més.

398558_1268739082310_full.jpg (434×474)


  • Amic invisible literari (entre profes) preferentment amb llibres de la paradeta de Sant Jordi Solidari.


  • CreaVerd (4t d'ESO): Posaran dos taules davant del Saló d'Actes amb flors del seu projecte i llibres.


  • INTERDEPARTAMENTAL:

SANT JORDI SOLIDARI   2016

La Xarxa Educativa de Centres Solidaris us convida  a participar  a  les següents activitats incloses dins de la diada de Sant Jordi:
- El sant Jordi Solidari. Com cada any tothom que vulga de la comunitat educativa podrà participar en el Sant Jordi Solidari. Portarem  els llibres que tenim a casa, ja en desús, però en bon estat, i els posarem a la venda la diada de Sant Jordi al preu simbòlic d’1 euro. La recaptació es destinarà a les tasques d’atenció als refugiats que arriben a Grècia, Itàlia, Macedònia, Hongria, Xipre i Malta. En particular, es donarà a la Creu Roja, per sufragar l’enviament de material de primera necessitat. Podeu entregar els llibres al lloc habilitat al vestíbul del institut (Professorat responsable de l’activitat: Pili Salvadó, Teresa Solchaga i Joana Subirats).