dimarts, 10 de juny del 2008

PREMI POESIA EN ACCIÓ 2008


IES Sòl-de-Riu de Alcanar (Tarragona)

Benvolguts/des amics/gues:

Volíem agrair-vos la vostra participació en la novena convocatòria del premi “Poemes per a un món millor” de POESIA EN ACCIÓ.

El dissabte 21 de juny és el dia de la IX Marató de Poesia en Acció. D’ 11 del matí a 9 del vespre, al Jardí Romàntic de l’Ateneu Barcelonès, C/Canuda, nº6, l’alumnat guanyador recitarà al costat de poetes de renom amb una finalitat comuna: posar en pràctica el valor de la solidaritat.

Els beneficis d’aquesta marató solidària seran per la potabilització de cinc fonts de Cambodja a través de l’ONG Neary Khmer.

Enguany dediquem especialment la marató a dues companyes de Poesia en Acció que aquest estiu passat van morir i serà el primer any que no seran amb nosaltres. Així, de 13.30 h a 14.30 l’acte es convertirà en un homenatge a Rosa García i Rosa Camps, les dues roses de Poesia en Acció.

.

L’entrada al Jardí Romàntic és lliure. Hi haurà, però, tiquets pro-ajuts des de 6 euros. Els poemes seleccionats s’han recollit en un llibre, la venda del qual servirà per a contribuir a aquesta causa solidària (preu del llibre: 10 euros).

Recordeu que tots els nois i noies que han participat en el nostre premi poden venir a recitar el seu poema i així la festa serà veritablement participativa i solidària.

Durant tot el dia hi haurà diverses actuacions com mags, contacontes, cant coral, concerts i d’altres activitats-tallers.

No us perdeu el dinar multi-cultural que tindrà també una finalitat benèfica. Per 8 € els adults i 5 € els petits podreu tastar la millor cuina d’arreu del món.

A continuació trobareu l’alumne/a o els/les alumnes del vostre centre que han estat premiats i premiades. Us demanem confirmeu, el més aviat possible, l’alumnat tant premiat com no premiat que hi participarà,

POEMES I ALUMNAT PREMIAT:

Jael Matamoros Sancho, 2n d'ESO, Poema

Melanie García Beltran, 1r d' ESO, Eslogan

Paula Morralla Tàpies, 1r d' ESO, Eslogan

Ionut Florentín Adam, 1r d' ESO, Eslogan

Oleksandra Marchuk, 2n d' ESO, Eslogan

Genís Verge, 3r d' ESO, Eslogan

Júlia Agudo Reverter, 2n d'ESO, Hasta cuándo

HORA PREVISTA D’ACTUACIÓ: 17.51 h.

Estem a la vostra disposició, per qualsevol aclariment als telèfons 936649601/ 932212303 / 645 460 342 / 637 777 479. A l’espera de saludar-vos personalment el proper dissabte dia 21 de juny, us enviem una cordial salutació.

L’equip de Poesia en acció

Si voleu enviar contesta per e-mail adreceu-vos al correu electrònic: igarci53@xtec.cat

-------

En agraïment a la visita:


1 comentari:

Sàlvia ha dit...

Hola: trobo que aquesta marató poètica és força interessant. M'encantaria (quan puja ser) llegir els poemes dels vostres alumnes i poder penjar-los al blog de Poesia Infantil i Juvenil.

Nosaltres ja varem penjar un post animant als joves poetes, però ens agradaria veure els resultats.

http://bibliopoemes.blogspot.com/2008/04/poesia-en-acci-concurs-de-poesia.html

Una gran festa de la poesia, quina llàstima que estem un poc lluny per a poder-hi participar.

Estem en contacte.
Sâlvia