dimecres, 4 de juny del 2008

Entrega de premis del IV Premi Llibresebrencs.org de relats curts a Internet per a jóvens ebrencs


Gemma Reverter Vives, de 2n C d'ESO ha estat la guanyadora del premi de la categoria A (d'11 a 14 anys) del concurs.
La podem veure en la foto amb els altres guanyadors, organització i premiats.
Prompte podreu llegir i votar el seu conte a la pàgina http://www.llibresebrencs.org
Felicitem Gemma, i també les seues companyes, que van rebre un obsequi de participació.
També felicitem l'organització i el jurat per l'èxit aconseguit en la convocatòria. I, sobretot, per la Fira. Una magnífica oportunitat perquè autors i autores entren en contacte amb lectors i lectores.


fira 2008
L'entrega de premis del IV premi Llibresebrencs.org serà el proper diumenge 8 de juny a les 17h a la Plaça de la Cultura -recinte firal davant de La Llanterna Teatre Municipal de Móra d'Ebre.
Enguany han participar 46 relats, 11 de fins a 15 anys, 15 de 16 a 25 anys, 10 de 26 a 35 anys i 11 de més de 35 anys. Destacar que la procedència dels participants és de quasibé totes les comarques ebrenques i de l'àmbit de la fira. Un èxit de tots!!
Explicació del procediment del premi
Un cop rebuts tots els relats amb les dades personals de cada autor a l'adreça electrònica del premi, el secretari, que no té vot, els classifica per categories i els envia a cada membre del jurat. Els membres només saben el nom del relat i la categoria que correspon, no saben en cap moment el nom i l'edat de l'autor. Cada membre té fins al 26 de maig per enviar el veredicte, puntuant 3 relats per categoria amb 3 punts per al primer, 2 punts per al segon i 1 punt per al tercer. El jurat està format per 6 membres, 3 dones i 3 hòmens, amb perfils diversos relacionats amb els llibres, la cultura i la dinamització dels jóvens. Quan tots els membres hagen enviat el seu resultat, el secretari sumarà tots els punts i mirarà el nom dels 3 relats guanyadors un per cada categoria. Els relats guanyadors serà un secret que es guardarà fins al dia de l'entrega de premis.
Recordar que tots els participants tenen un premi, però només s'entregarà, a l'autor del relat o a alguna persona en qui delegue el mateix dia de la Fira. Si un participant no pot vindre el diumenge 8 de juny i no porta cap persona en representació seua no rebrà el premi, siga guanyador/a o no.
Els premis per al relat guanyador és de 150€ per a la categoria A i B i 300€ per a la categoria C i D, a més de la publicació en un lloc destacat del lloc web http://www.llibresebrencs.org/.

Font: www.llibresebrencs.org