dimarts, 27 d’octubre del 2015

Premi Llegir Fundació Bromera

 
 
 
Últims dies per a presentar-se als Premis d’Innovació Educativa Ciutat d’Alzira i al Premi Llegir
 
El Premi Llegir vol estimular treballs de creació sobre l’experiència i la importància de la lectura. Poden optar a la convocatòria textos inèdits i articles publicats entre 2014/2015. Primer premi, 500 euros; segon premi, 300 euros, i tercer premi, 200 euros.

Consulta les 
BASES DEL PREMI LLEGIR.

D’altra banda, també s’esgota el termini per a participar en els Premis d’Innovació Educativa Ciutat d’Alzira 2015 que organitzen conjuntament l’Ajuntament d’Alzira, la Fundació Bromera i Edicions Bromera. A més, s’inclou el X Premi d’Experiències de Foment de la Lectura Ciutat d’Alzira.

Consulta les 
BASES.

Termini de presentació d’ambdues convocatòries: 30 de novembre de 2015.
 
 
«T’agrada llegir?»
 
T’agrada llegir? Conta’ns per què t’agrada llegir i entraràs en el sorteig de 10 col·leccions de «Llegir en valencià» que farem el pròxim 21 de desembre. Pots participar amb el teu propi vídeo i compartir-lo abans del 20 de desembre a la nostra pàgina de Facebook.
 
La Fundació a la Universitat d'Alcacant

Univsersitat Alacant

Dins del Programa d’Extensió Universitària del Departament de Filologia de la Universitat d’Alacant, la Fundació Bromera col·labora un any més
amb un seguit d’activitats al voltant del foment lector, adreçades a l’alumnat de Magisteri.

 
«Educació lectora i literària al segle XXI»

Llegir

Diploma de Postgrau de la Universitat de València que s’inicia al gener i es tanca al maig del 2016. Formació presencial per a mestres, professors, bibliotecaris i altres professionals relacionats amb l’educació lectora.

Preinscripció:
12 de desembre de 2015 
Fundació Bromera
 
C/ Polígon Industrial, 1
96 2402254
Alzira, 27 d’octubre de 2015 

La Fundació Bromera per al Foment de la Lectura ha impulsat, per quart any consecutiu, el Premi Llegir, amb l’objectiu de fomentar i difondre l’escriptura i la publicació d’articles que parlen de la importància de la lectura.

Els últims tres anys, més de 150 persones han presentat textos al guardó, que ha atorgat premis a escriptors destacats com Manuel Baixauli o a persones anònimes amants de la lectura com l’estudiant Aida Sanz, finalista en l’última edició. Es tracta d’una convocatòria oberta a autors de prestigi reconegut així com a tot tipus de lectors, ja que s’hi poden presentar textos inèdits i articles publicats durant els anys 2014 i 2015.

Ens és grat donar-vos a conéixer aquest premi per l’interés que pot despertar entre el vostre alumnat, ja que es poden presentar textos amb punts de vista diferents a l’hora d’abordar el tema –des d’una perspectiva didàctica, des d’una experiència literària o personal, etc.–, però en qualsevol cas, de segur que serà una experiència molt enriquidora.

Us deixem l’enllaç a les bases del 
Premi Llegir perquè en feu difusió a fi de contribuir a la creació de nous lectors i reflexionar sobre les experiències lectores. El termini per a presentar els textos es tanca el 30 de novembre.

Aprofitem l’oportunitat per a recordar-vos que també està oberta la convocatòria dels
Premis d’Innovació Educativa «Ciutat d’Alzira» de foment lector. Una convocatòria on també podeu concórrer amb les experiències de foment lector desenvolupades al llarg del curs passat.