divendres, 3 d’abril del 2015

Dia Internacional del Llibre Infantil i Juvenil - Fundació Bromera







La Fundació Bromera commemora el mes del llibre



Propostes didàctiques per a Primària

Des de la Fundació Bromera per al Foment de la Lectura volem sumar-nos a les commemoracions literàries del 2 d’abril, Dia Internacional del Llibre Infantil i Juvenil, i del 23 d’abril, Dia Internacional del Llibre i dels Drets d’Autor.
És per això que, amb el lema«Més llibres, més lliures», hem editat la guia didàctica «Abril, mes del llibre i la lectura». Com és habitual, ens fem ressò del Dia del Llibre alhora que recordem unes altres commemoracions literàries, com ara l’any Carles Salvador, sempre amb l’objectiu de fomentar la lectura, aconseguir que les festivitats literàries se celebren arreu del món i que els lectors coneguen els nostres autors i il·lustradors, així com també recomanar la lectura de llibres de literatura infantil i juvenil.
Ens agradaria que et sumares a la difusió de les efemèrides, per això et demanem que difongues entre els teus amics el quadern didàctic commemoratiu, i t'animem a posar en pràctica les activitats que t'oferim a la guia. Estem segurs que amb aquest xicotet esforç, entre tots contribuirem a difondre les festivitats literàries tal com es mereixen.
Descarrega-te-la ací.


Fundació Bromera per al Foment de la Lectura
Ronda Tintorers, 10
46600 Alzira (València)
Telèfon directe 962 459 704
Fax 962 403 191