dimarts, 22 de març del 2011

El solatge del temps, el llibre més personal de Tobies Grimaltos


Novetat editorial: Tobies Grimaltos publica el seu llibre més personal.


Què diu l'autor sobre el seu llibre?

El temps ens causa i ens constitueix. Qui hem sigut (el que hem viscut) fa que siguem qui som. N’estic convençut. Els orígens són responsables de la nostra identitat (actual). Per això convé tenir-los presents, conservar-los. Perquè, segons això i com canta Raimon, qui perd els orígens perd identitat. Des d’aquesta convicció m’he afanyat a recollir imatges, vivències, reminiscències de la meua infantesa que corrien un risc greu d’abandonar-me. Aquestes constitueixen els materials d’aquest llibre. Imatges d’un altra època que faran que el lector recorde (revisca) o imagine (semivisca), segons els casos, un temps que fou real, que ens ha determinat a alguns i que mereix ser conegut per tots. Són el seu solatge en mi.

En aquest video que enllacem l'autor, Tobies Grimaltos, ens diu algunes coses al voltant del llibre: http://www.youtube.com/watch?v=LxTHWAG3D3o

Per fer un tast del llibre: http://issuu.com/bullent/docs/tast_el_solatge_del_temps

Sobre l'autor

Tobies Grimaltos (Castelló de la Ribera, 1958) és professor titular de Filosofia de la Universitat de València. Autor de llibres acadèmics, com Teoria del Coneixement (amb J. L. Blasco) i Signo y pensamiento (amb J. L. Blasco i D. Sánchez) i de nombrosos articles a revistes especialitzades, ha escrit també altres obres adreçades a un públic més ampli, com El joc de pensar, Pren-te la vida amb filosofia i Idees i Paraules.


Si voleu conèixer millor a l'autor i la seua obra, estigueu atents al nostre blog (http://bullent.blogspot.com) on anirem informant-vos de les múltiples presentacions que aniran fent-se a diverses poblacions.


Dades del llibre:
ISBN:978-84-9904-066-0 - Preu: 12 EUR
13 x 19 cm · 184 pàgs
Col·lecció Miratges, 22

Edicions del Bullent
c/Taronja, 16 · 46210 Picanya
tel. 961 590 883 · fax 961 590 845
info@bullent.net
http://www.bullent.net/
http://bullent.blogspot.com/

A www.sendramarco.com trobaràs el llibre que busques!