dimecres, 21 de maig del 2008

Premi per a l'Alumne Alfons Montserrat Reverter, de 2n A d'ESO

XIXa Nit de Sant Jordi d'Òmnium Cultural Catalunya Nord

Ahir a la nit va tenir lloc al Convent dels Dominicans la XIX Nit de Sant Jordi, organitzada per Òmnium Cultural Catalunya Nord i durant la qual es van lliurar els sis premis que es concedeixen.

A ressaltar el de periodisme i el de relats per a infants guanyats per joves: el primer de ciutadà Roses i l'altre unaTarragonina.

La capella de St Domènec era plena d'oficials i representants del món associatiu, empresarial, societat civil (etc)...>>

...

Aquesta XIXa NIT DE SANT JORDI, Sopar de lliurament dels 6 premis, era com des de l'inici organitzada per Òmnium Cultural Catalunya Nord i s'ha volgut ressaltar els patrocinadors, cada any més nombrosos i importants, certs ja presents anys precedents altres nous vinguts com ara: L'associació catalana d'empresaris "Fem Feina", L'UPAR (agrupament de productors d'ametlles del Rosselló), La cervesaria (i productora d'aigua envasada) Milles, L'Institut d'Economia i Empresa Ignasi Vilallonga (ass. sense ànim de lucre d'empresaris dels Països catalans) el Cercle EURAM de l'Empordà (Lobbi d'opinió útil i representatiu de les empreses del territori), Pyrescom (que desenvolupa i fa comerç de les interfícies materials en la indústria, PME, PMI, de l'agroalimentari i del mèdic), El Consell Comarcal de l'Alt Empordà; CGPME66, UPE66, L'agrupació (de tres cellers) "Arnaud de Villeneuve", l'"Union de rivesaltais" (productors i criadors de vins), Cantagrill... ... i els Dragons Catalans (l'UTC "l'Union Treiziste Catalane") l'equip nord-català de rugbi a XIII que joga en el campionant anglès (actualment segona de la classificació).

NO hem volgut oblidar-ne!

Resultats / premiats:

Ø Premi Joves escriptors dotat pel Consell General

categoria primària: escola Arrels

categoria Col·legi: Alfons MONTSERRAT REVERTER, per "De germana a germana"

categoria Liceu: Oriol LLUÍS-GUAL (Institut Aristide Maillol)

Ø Premi Ramon Juncosa dotat per Casa de la Generalitat a Perpinyà per: Oscar JANÉ "Ramon Trobat, ideologia i catalanitat a l’empara de França".

Ø Premi Francesc Català dotat per Òmnium Cultural per: Joan CONSTANS AUBERT "La saviesa del vell".

Ø Premi Narració Infantil dotat per l’Institut Font Nova de l’Ajuntament de Perpinyà per: Guiomar SÁNCHEZ PALLARÈS

"Una experiència fantàstica, sol i de dol".

Ø Premi de Reportage dotat per El Temps per Damià SÁNCHEZ BONMATÍ "El català asmàtic"

També cal remarcar l'excel·lent actuació i animació de la Coral "Sine Nomine" d'en Reinald Dedies, i el servei de taula i menjar dirigits i preparats per l'Eliana Comelade i el Clos du Lys, que han puntuat la vesprada.

Tot, evidentment amb presència de representants de La Generalitat de Catalunya

El Consell Regional Llenguadoc-Rosselló

El Consell General dels Pirineus Orientals

La Vila de Perpinyà

El Consell Comarcal de l’Alt Empordà

L’IEC

i Òmnium Cultural

01 maig 2008

Font: Una notícia de VilaWeb.com

Edició Catalunya Nord

http://www.vilaweb.cat/www/catalunyanord

Enllaç permanent: http://www.vilaweb.cat/www/noticia?p_idcmp=2838981