dilluns, 18 de febrer del 2008

2n Premi de poesia i 11è Concurs de punts de llibre Setmana Cultural de Móra d'Ebre 2008

2n Premi de poesia i 11è Concurs de punts de llibre Setmana Cultural de Móra d'Ebre 2008
notícies
Amb motiu de l'11è aniversari de la Biblioteca Comarcal de Móra d'Ebre i en ocasió de la Setmana Cultural de Móra d'Ebre, la Biblioteca Comarcal organitza el 2n Premi de poesia "Setmana Cultural de Móra d'Ebre".

El premi de poesia és de tema lliure i està dividit en tres categories: Infantil (fins 12 anys), Juvenil ( de 13 a 17 anys) i Adult (a partir dels 18 anys). Els premis són de 25, 50 i 125 euros respectivament, a més d'un trofeu i la publicació al Programa de Festes del municipi.

El jurat estarà composat per representants de les entitats organitzadores i representants dels centres educatius del municipi. El lliurament del premis tindrà lloc el dia de Sant Jordi, conjuntament amb la resta de guardons que s'atorguen durant de la Setmana Cultural.

Així mateix, la Biblioteca també ha organitzat el l'11è Concurs de Punts de Llibre. S'estructura en 3 categories: Infantil (fins 12 anys), Juvenil ( de 13 a 17 anys) i Adult (a partir dels 18 anys). Els premis consisteixen en lots de llibres, diplomes, viatges en barca entre Móra d'Ebre i Miravet i la publicació al Programa de la Festa Major.

Us adjuntem les bases (poesia - puntsdellibre) d'ambdós concursos, per tal que en feu difusió al mateix temps que us animem a participar-hi.
Font: www.llibresebrencs.org