dimarts, 11 de desembre del 2007

Racó de Lectura




Amb l'objectiu de crear el curs 2006-2007 un espai per a poder llegir durant el temps d'esbarjo 11,30-12,00 es va preparar un lot de revistes i llibres que poden ser agafats lliurement en aquells moments que l'alumnat té accés al bar de l'IES.

Aprofitem aquestes línies per a agrair la col·laboració de Batiste Estelller i M. Carme Sànchez del bar de l'IES, sense el seu suport aquesta activitat no seria possible.

També agrair el préstec del material de la Biblioteca Pública Trinitari Fabregat d'Alcanar, amb una interessant selecció de còmics i llibres de coneixements realitzada per Eva Oms.

També volem agrair a Pietat Subirats, bibliotecària de la Biblioteca Pública Trinitari Fabregat, la donació d'una important col·lecció de vídeos d'entrevistes a personalitats científiques i literàries.

També a l'Ajuntament d'Alcanar i a la Brigada pel transport d'aquest material.

A més a més s'admet la donació i préstec de llibres i revistes per part de la comunitat educativa.

Aquesta experiència ha estat ressenyada a la publicació commemorativa dels deu anys del Grup Bibliomèdia de la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica de Catalunya.

També fem una crida a tothom perquè es convertisca en un espai actiu i dinàmic. Gràcies per la vostra col·laboració. Gràcies per llegir!
Posted by Picasa