dilluns, 31 de març del 2014

AMB BIBLIOMÈDIA A MALLORCA 28,29 I 30 DE MARÇ DE 2014

Amb l'objectiu de conèixer algunes experiències de biblioteques escolars realitzades a l'illa de Mallorca, 12 persones del Grup Bibliomèdia de la Federació de MRPs de Catalunya ens hem desplaçat a l'illa.
Al sopar, les companyes del Penedès ens obsequiaven una tarja amb un poema de Miquel Martí Pol, un mapa de l'illa i una il·lustració de biblioteca. Este detallet ens va commoure a tothom i ens va resultar una forma inaugural inefable
Els nostres amfitrions han estat professorat de l'IES Santa Margalida, amb Biel Perelló com a guia. En este centre, durant el matí del dissabte es va desenvolupar la presentació de diverses experiències.
Per la tarda, vam visitar la Biblioteca Can Torró, d'Alcúdia.
Per acabar, diumenge de matí, vam fer una Ruta Literària, amb les divertides explicacions de Joan Gelabert, professor de literatura de l'IES Santa Margalida.

Hem rebut abundant material bibliogràfic que s'incorporarà al fons de la biblioteca. Així com tres pòsters: Una auca dedicada als 800 anys del naixement de Jaume I, una petita història de Santa Margalida i la CDU dissenyada específicament per a l'IES Santa Margalida.


Auca situada al vestíbul de l'Institut Sòl de Riu


En la ruta literària per Mallorca, amb Gabriel Janer Manila 

1 comentari:

Tomàs Camacho ha dit...

Ha estat un viatge molt enriquidor.
http://bibliotecaiesalcanar.blogspot.com.es/2014/03/amb-bibliomedia-mallorca-2829-i-30-de.html