dilluns, 8 de juny del 2009

Poesia en Acció, 2009


IES Sòl-de-Riu. Alcanar (Tarragona)
Benvolguts/des amics/gues:

Volíem agrair-vos la vostra participació en la desena convocatòria del premi “Poemes per a un món millor” de POESIA EN ACCIÓ.

El dissabte 20 de juny és el dia de la X Marató de Poesia en Acció. D’ 11 del matí a 9 del vespre, al Jardí Romàntic de l’Ateneu Barcelonès, C/Canuda, nº6, l’alumnat guanyador recitarà al costat de poetes de renom amb una finalitat comuna: posar en pràctica el valor de la solidaritat.

Els beneficis d’aquesta marató solidària seran per l’associació “Cultura, Pau i Solidaritat Haydée Santamaría”, que organitzarà uns casals d’estiu per als nens i nenes palestins del camp de refugiats d’Ein El-Hilweh, al Líban.
L’entrada al Jardí Romàntic és lliure. Hi haurà, però, tiquets pro-ajuts des de 6 euros. Els poemes seleccionats s’han recollit en un llibre, la venda del qual servirà per a contribuir a aquesta causa solidària (preu del llibre: 10 euros).

Recordeu que tots els nois i noies que han participat en el nostre premi poden venir a recitar el seu poema i així la festa serà veritablement participativa i solidària.

Durant tot el dia hi haurà diverses actuacions com mags, contacontes, cant coral, concerts i d’altres activitats-tallers.

No us perdeu el dinar multi-cultural que tindrà també una finalitat benèfica. Per 8 € els adults i 5 € els petits podreu tastar la millor cuina d’arreu del món.

A continuació trobareu l’alumne/a o els/les alumnes del vostre centre que han estat premiats i premiades. Us demanem confirmeu, el més aviat possible, l’alumnat tant premiat com no premiat que hi participarà,

POEMES I ALUMNAT PREMIAT:
Maria Segarra Queralt, 1r ESO, "Fem sortir el millor de nosaltres"
Raül Drimbe, 1r ESO, "Poema de la paz y la convivencia"
Pedro José Molina, 1r ESO I lustració
Joan Castell, 1r Batxillerat, Il lustració

HORA PREVISTA D’ACTUACIÓ: 17.05
Estem a la vostra disposició, per a qualsevol aclariment als telèfons 936649601/ 637 777 479. A l’espera de saludar-vos personalment el proper dissabte dia 20 de juny, us enviem una cordial salutació.

L’equip de Poesia en acció


Si voleu enviar contesta per e-mail adreceu-vos al correu electrònic: poesiaenaccio@gmail.com

Imatges de la nostra participació a la Marató de Poesia, el dissabte, 20 de juny de 2009, a l'Ateneu Barcelonès:
http://picasaweb.google.es/webiesalcanar/PoesiaEnAccio09#
Fotos: Família Segarra-Queralt